Vizita la Caminul pentru batrani din comuna Furculesti

In cadrul Proiectului ”De la inima ,la inima !”,am efectuat o vizita la Caminul pentru batrani din comuna Furculesti ,jud. Teleorman ,IN ZIUA DE 27.10.2018.Am sustinut un program artistic cu colinde ,cantece si dansuri populare ,poezii patriotice .Tinerii cu dizabilitati au socializat cu batranii ,au facut fotografii .

Categoria Activități | Comentariile sunt închise pentru Vizita la Caminul pentru batrani din comuna Furculesti

Cupa Cluburilor de Darts de la Bucuresti

Concursul de darts s-a desfasurat la Beraria H din Bucuresti .Am castigat diplome si medalii. Teodor Tanase a castigat Cupa cu cel mai bun punctaj .Este a doua editie a acestui concurs cand am participat si am obtinut rezultate extraordinare .

Categoria Activități | Comentariile sunt închise pentru Cupa Cluburilor de Darts de la Bucuresti

Excursie la Dino Parc Rasnov

Au fost vizitate 11 manastiri ,muzee si monumente istorice .

Categoria Activități | Comentariile sunt închise pentru Excursie la Dino Parc Rasnov

Victorie in competitii sportive amicale ,in Antalya -Turcia Teodor Tanase a participat la competitii sportive amicale de:darts,volei,tenis de masa ,polo si gimnastica aerobica . A castigat 5 medalii in Antalya-Turcia .

Categoria Activități | Comentariile sunt închise pentru Victorie in competitii sportive amicale ,in Antalya -Turcia Teodor Tanase a participat la competitii sportive amicale de:darts,volei,tenis de masa ,polo si gimnastica aerobica . A castigat 5 medalii in Antalya-Turcia .

Depinde numai de noi -Concurs de sport la Alexandria

Tinerii nostri au participat la probe sportive :atletism ,baschet si mingea de oina. Au castigat medalii si diplome .Concursul a fost organizat de Directia Judeteana de Sport si Tineret Teleorman .

Categoria Activități | Comentariile sunt închise pentru Depinde numai de noi -Concurs de sport la Alexandria

Concurs National de dans tematic ”Dansez cu….cine vreau eu !”

A fost organizat de Asociatia Mihai din Bucuresti la Centrul European Cultural si de tineret pentru UNESCO ” Nicolae Balcescu ”. Au participat 12 Asociatii din tara.Fiecare copil sau tanar special a dansat cu un membru din familie , pe stiluri diferite ,la alegere . Am primit medalii si diplome .

Categoria Activități | Comentariile sunt închise pentru Concurs National de dans tematic ”Dansez cu….cine vreau eu !”

Concurs National de dans ”In pasi de Dans …spre Normalitate ”

Organizat de Asociatia Dai o sansa Alexandria in colaborare cu Club Sibba Dance Alexandria . Au participat 100 de copiii cu dizabilitati din 10 Asociatii din Alexandria si din tara . Am obtinut o cupa ,medalii si diplome .

Categoria Activități | Comentariile sunt închise pentru Concurs National de dans ”In pasi de Dans …spre Normalitate ”

Ziua Internationala a Sindromului Down

Parada costumelor din basme la Rin Grand Hotel Bucuresti . Au participat 10 Asociatii din tara .Fiecare tanar special a prezentat un costum la balul mascat

Categoria Activități | Comentariile sunt închise pentru Ziua Internationala a Sindromului Down

E ziua ta, mamico ! Serbare dedicata Zilei mamei ,cu cantece si poezii de primavara .

Categoria Activități | Comentariile sunt închise pentru E ziua ta, mamico ! Serbare dedicata Zilei mamei ,cu cantece si poezii de primavara .

22-24.09.2017 – Festivalul ”Speciali, dar diferiti” organizat de Asociatia ”Dai o sansa ” Alexandria

Am organizat acest festival pentru 100 de persoane cu SINDROM Down din 9 asociatii din tara.
Am pregatit un atelier de confectionare a florilor din hartie creponata, proba sportiva cu un traseu aplicativ si o proba artistica.

La Seara Festiva au fost premiati sportivii si organizatiile prezente. S-au oferit medalii, diplome si premii.

Invitati speciali au fost: Ansamblul folcloric” Florile Burnasului ” al Primariei Alexandria, care au prezentat un moment artistic, elevi de la Colegiul National Mircea Scarlat din Alexandria, Jandarmeria Teleorman care a prezentat un moment de dresaj de caini si exercitii de autoaparare .
In ultima zi a festivalului a avut loc Marsul ”Pacii, iubirii si constientizarii ”, unde au participat 100 de persoane care au purtat tricouri personalizate cu orasul nostru, baloane si flori. Au fost lansati 50 de porumbei albi ca sufletul acestor copiii speciali.

20170924_110559 20170924_111936 20170923_114443 20170923_104511 20170922_192501

Categoria Activități | Comentariile sunt închise pentru 22-24.09.2017 – Festivalul ”Speciali, dar diferiti” organizat de Asociatia ”Dai o sansa ” Alexandria